Leveringsinformatie


Bevestiging van de bestelling
Nadat je een order hebt geplaatst ontvang je een automatisch gegenereerde email met de bevestiging van je order. Indien je dezelfde dag nog geen bevestiging hebt ontvangen, verzoeken wij je contact op te nemen met onze klantenservice.

Levertijd
Wij streven er naar om de door jou zelf ontworpen Skins binnen 10 werkdagen bij je af te leveren. Skins in een standaarddesign zullen normaliter sneller uitgeleverd worden.

Vertraging tijdens verzending
In uw account zie je onder 'Mijn orders' een overzicht van de bestellingen die je gedaan hebt met daarin de producten die je hebt besteld, inclusief de status van je bestelling. Heeft je bestelling in dit overzicht de status ‘verzonden’, maar heb je het artikel nog niet ontvangen? Dan vragen wij je een paar werkdagen te wachten. Heb je echter je bestelling na 10 werkdagen nog niet in huis, stuur dan een e-mail naar contact@voetbalskins.nl. Vermeld daarin altijd het bestelnummer, dat je terug kunt vinden bij je bestelling onder MIJN ACCOUNT.

Garantie
Wij hanteren de wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat de producten datgene moeten doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.